След като дори президентът на Франция Макрон отиде да агитира македонците как

...
След като дори президентът на Франция Макрон отиде да агитира македонците как
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Договорът между Македония и Гърция е под въпрос

След като даже президентът на Франция Макрон отиде да агитира македонците как да гласоподават, естествено, че те взеха решение противоположното. Балканският им темперамент не е без съображение. Призивите да си сменят името имаха противоположен резултат. Това сподели журналистът Иван Гарелов в предаването " Офанзива " по Канал 3.

„ Докато на нас никой не ни е поставял такива условия за влизането в Европейски Съюз, атмосферата беше друга. Много неща се трансформираха от този момент. Видяха се и минусите на съюза “, добави той, представен от вести.бг.

„ Най-важното, което за нас има значение, от този крах ние поддържаме Македония по европейския ѝ път, само че не се бъркаме във вътрешните ѝ работи. Много вярна беше тази позицията на премиера на България по този въпрос “, счита Гарелов.

Според него бъдещето на македонския министър председател не е розово.

Той предвижда, че договорът сред Македония и Гърция е под въпрос. „ Идват и евроизбори. Цялата обстановка на Балканите води до дестабилизиране. От това можем да чакаме да се случи всичко. Един инцидентен изстрел в Косово може да взриви ситуацията. Не е изключено да има и замяна на територии “, предвижда той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР